Jellonat saatana hävis. Ei päässy edes neljän sakkiin.

On se perkele kun maailmanmestaruuskisat kotimaan kamaralla ja vielä mansessa pidetään, niin ei pelaaminen kiinnosta. Mikä siinä on kun taalajääherrat tulee eikä saatana jaksa pelata leijonapaidalle. Rintamallakin annettiin kaikki. Jäällä pitäs saatana painaa täysillä.

Saatana kun oli kalliit liputkin. Wurth Center Kerava osti onneks työntekijöille pari "vippiä" ja mä kurvasin jonon ohi. Hoidin Pentikäiselleki piletin ja lähettiin isolla hengellä suomen kiekkopyhättöön. Tai mikä pyhättö se "Nokia areena" on, miksi ei pelata Hakamettässä. Legendaarinen halli ja sikakatsomo.

No sitte vaa kanukkeja kaatamaan ja saunan kautta torstaikänni päälle. Mentiin junalla jossa oli onninen-paidoissa pellejä vaunut täynnä. saatana eihän siellä myydä ees kunnon varaosia. Mikä juttu sekin on että onninen täyttää katsomon eikä saatana rehellinen suomalainen mahdu. Kummolan tilipussi kasvaa ja kansa kärsii. HERRAT ALAS. LIITTO ALAS. KANSA YLÖS.

Mutta siis takasin astialle. Mentiin Paja Bariin alottelemaan ja samalla kunnoittamaan suomirockin legendoja. Siellä on pelle miljoonan ja pate mustajärven ja eppu normaalin kultalevyt asiallisesti esillä. Ruvettiin kaatamaan siinä salmaria oikein urakalla.

Pentikäinen ajautu siinä kärhämään jonku kanukin kanssa. Yritin sitä rauhotella mutta ei perkele kun se vittuili Jere Lehtisestä jotain. Oli siinä pentikäisellä syytäkin vähän pamauttaa. Kissalan pojathan siihen tuli kattomaan tilannetta. Vei Suomalaisen putkaan. Ja kanukki sai jäädä mekastamaan. On se nyt saatana. Missä on isänmaallisuus virkavallalla tänä päivänä. 

No Suomalainen auttaa miestä mäessä ja menin pentikäisen seuraks selliin. Siinä oli höveli kiekkomies vartijana joka asens meille töllöttimen kalterien taakse. Meneehän se matsi näinki. Varmaan paremmin itseasiassa ku siellä hienostohallissa. Sapuskatkin oli kunnossa. Makarilaatikot tuotii ja ilmasta lystiä. Päästin siitä sitten liukenemaankin yön tunteina kun pentikäinen vähän selkeni. 

Mentiin torin altaassa käymään ja osotettiin vähän mieltä. Outilta tuli tekstari että taasko te ootte riehumassa live-uutislähetyksessä. Maitojunalla kotiin saatana.

ja siis JÄÄKIEKON MAAILMANMESTARUUSKILPAILUT. KUNINKUUSLAJI. SUOMEN LEIJONA. että ku hävettää.

no ei hävetä olla suomalainen. ei ikinä. SUOMEN LEIJONA NOUSEE VIELÄ.