No nyt on taas yks loma lomittu. Kersat pysy siististi rinteessä ja vaimo ruokki ne. Maxin sain tungettuu lautaulukouluun ja kai se sillä lankullaan kompuroimaan oppi. Muun perheen kanssa sit hiihdeltiin sen ohi useasti. Tai siis sen minkä perheen kanssa hiihdin.

Pena ja Keke oli tosiaan mukana. Kävikin useasti niin että after ski alko jo poikien kanssa during ski ja vaihdettiin vapaalle noissa erinomaisissa Tahkon rinneravintoloissa. Oli se vaan perkele tossa yks ilta! Olin yksin baaritiskillä ostamassa tuoppeja jätkille ku, hävettää kyl sanoa mut näin kävi, tunsin kouran puristavan reilusti mun persettä. Käännyin salamana nyrkit tanassa valmiina pistää oikeen suoran kuin Vladimir Klitško ikään, mutta en nähnyt ketään, joten kajautin vaan ilmoille täysiä ison Perkeleen. Pari parikytkesästä mimmiä tais vähän säikähtää ja jätkät sai hyvät naurut, mut on se kyl perkele. Se oli varmasti joku siitä yhestä pöydästä jossa oli hintin näköstä meininkiä.

Ei mul periaatteessa mitään homoja vastaan ole, mutta on se kyl vähän kieroo hommaa ku rahvaat äijät tekee toisillee ties mitä. Homostelis nyt vaan niissä kaapeissaan ja pitäis ne visusti kiinni, jos nyt on pakko homostella. En mä kyl rupee hyvällä kattomaan jos homoskuukkelit julkisesti toisiaan lääppii tai etenkään rehtejä heteroja suomalaisia miehiä lähentelee. On se muutenki ihme meininkiä et miehet meikkaa ja laittautuu ja keikuttelee persettään. Kyl äijät on äijiä ja niitten tehtävä on työstää hikisinä duunii ja juoda kaljaa eikä puhua meikeistä ja Marco Bjuströmeistä. Jätetään ne hommat naisille.