Noniin nyt alko sit  kauan odotettu hiihtoloma, on nimittäin Würth Centerin alennusmyynneissä tullut sen verran rehkittyä. Pahin helvetti oli irti just perjantaina ku moottoroitujen kulmahöylien tilaus oli myöhässä ja asiakkaat rupes hikoontumaan. Onneks sain nakitettua moskan uudelle aputytölle. Oli siinä Pietisen naurussa pitelemistä, muija ekaa viikkoa töissä, mutta oppiipahan myymään miesten välineitä.

Kohta lähetään eukon ja kersojen kanssa ajamaan Tahkolle. Automatka pelottaa nyt jo, kertokaa vinkkejä miten kersat saadaan hiljasiks! Onneks järkättiin Penan ja Keken kanssa niidenki perheet samalle tunturille.

Ainiin jumaliste. Maks on päättänyt aloittaa lautailun ja oli pakko ostaa joululahjaks lankku pojan alle. Meikän pojasta tulee sitten märkäperse, kaikenlaista. En ihan tosta lautailusta kato perusta. Ne lanaa rinteet peilin kirkkaaksi jääksi, ohittelee hissijonoissa ja pukeutuu naurettaviin  roikkuviin lakanoihin. Oon kyl Maksille sanonut että se ei perkele tollaseen peliin lähde mukaan. Intissäki kuulemma nää samat sällit säkkeilee ja pukeutuu kuin paskat olis housuissa.

Vaimo haluu murtsikoimaan ja kylhän sitä lajii pitää pari päivää siellä arvostaa. Perinteinen suomalainen urheilumuoto ja hienoa liikuntaa!

No nyt se tuolla huutelee et pakkaamaan pitäis.