No joo meikähän jatko tätä vartijahommaa ku se nii luonnistu viimekski. Sain tuurata taas Korhosta Jyväskylän Rallien stevarina. No mähän otin vanhan rallifanin Penan messiin ja otettiin nokka kohti jyväskylää jo torstaina. Paikan päällä se joku pomoks itteään luuleva heppu kerto mikä oli homman nimi: Täyty stondata jämäkästi tienvarressa ja ohjata kärryjä oikeeseen suuntaan, etteivät päässeet itse Rallia sotkemaan. En siis päässy pahemmin jengiä kurittamaan niinku joensuussa mutta kyllä mä huvini keksin kuiteski! Ohjasin kaikki virosta tulleet rallifanipellet jonneki metikköön jossa ne suhas helvetin paskaa tietä 40 kilsaa kunnes tuli umpikuja. Takas tullessa muutama autollinen eestiläisiä alko jotain urputtamaan, mutta ne äkisti hiljeni kun vieressä kaljaa vetävä Pena huuteli niitä homoiks ja heitteli tyhjiä tölkkejään niiden jämäkärryjen konepelleille.


Tää esimiehenkloppi tuli seuraavana päivänä valittelemaan että on tullu pasi susta valituksia että ohjaat jengiä väärään suuntaan. No enhän mä sitä siinä kiistämään, sanoin että perkele ei me katota suomen legendaarisissa Ralleissa mitään venakkoja sun muita, epäilyttävää sakkia. Ilmeisesti penan toimintakaan ei ollut ollu etiketin mukasta, joten mulle lätkästiin siinä tokana päivänä kenkää noista hommista. No ei sen puoleen, aika huono jobihan toi oli, ei kunnon kontaktia saanu ees ottaa örveltäjiin. En mä mikään saatanan liikennepoliisi kuitenkaan oo. Eikä se liksakaan ollu kaksinen.

Oli penasta sitte jotain hyötyäki: se tuns jonku Reiskan joka oli HK:n tehtailla duunissa. Kaverihan asu vielä siinä lähellä ni mehän kurvattiin sen pihaan hieromaa vähän kauppoja. Sain hoidettua hemmetin kovan diilin: tukkuhinnalla HK:n Kabanossi- makkaroita. Funtsin et mähän teen tästä itelleni hillot myymällä rallikansalle vähän nakkia. Laitoin lauantaina ständit pystyy siihen torin kulmaa ja kyltin että "Pasin rehti nakki, 3 egee.". Just olin myymässä ekaa zieguraa hyvällä katteella jolleki klopille ku siat kurvas siihen kulmille. Ei kuulemma lupia ollu meikäläisellä. Sanoin että ei kai sitä makkaraa luvilla myydä. Pena päätti lisätä siihen myös että eihän sitä autookaa kortilla ajeta. Jepet otti ihmeellisesti jotain kipinää ja kaato meikän makkaraständit ja lykkäs sakkolapun kouraan. Johan on! Ei niilläkää parempaa tekemistä oo sitte näköjää.

Nyt on sitte kiesissä pari konttia makkaraa pilaantumassa. Ei menny ihan putkee, mutta kyllä me siinä päästii penan kanssa kaljottelemaan ja kattomaan ku Suomalainen Hirvosen Mikko hoiti rallit kotiin. Ni ei kai siinä, ens kerral parempi lykky noiden bisneksien suhteen sitte vaa!