Täytyy kyl sanoo että huhhuh!
Ei oo tää jätkä enää mikään nuori koltiainen. Meni taas vähän villiks toi uudenvuoden yö. Kreivi krapula on ollut aika ankara meikäläiselle nää viimepäivät.Tän matolaatikonki sain nyt vasta auki ekaa kertaa.

Kuten sanottu, oltiin Penan landella taas. Homma lähtikin sit käsistä jo menomatkalla. Jarkka oli ostanut uuden Mazda CX-7:n ja sattumalta turun motarilla huomasin ku se oli ohittamassa mun 320i Bemaria. Enhän mä perkele antanu sen noin vaan mun petoa nokittaa. Painettiin sit helvetinmoista vauhtia koko matka Penan landea kohti, mutta metsätiellä Jarkan rallikäsi vähän lipsahti, ei oo mikään Marcus Grönholm, ja hommas auton lunariin. Sääli oli nähdä noin kaunis luojan luomus (vaikka ei pärjännytkään vanhalle kunnon Bemarille) sellasessa kunnossa. Ihmeen kaupalle Jarkalle ei käyny mitään,  se vetiki sit päänsä täyteen ja löyty parin tunnin kuluttua sammuneena saunan pukuhuoneesta. Vedettiin meki sit päät täyteen. Käytiin yöllä siirtämässä helvetin iso kivi naapurin mökin oven eteen ja heitettiin vanhoilla kiinareilla löylyä. Kiuashan siinä lopulta meni paskaks ja multa meinas taas lähtee näkö. Penalta meni munakarvat ja jätkä on nyt kieltämättä aika homon näkönen.

Aamullaki kippoa rupes kaatumaan yhellä jos toisellaki. Oli seuraavana duunipäivänä aika huono fiilis ajaa Penan landelta Keravalle Würth Centeriin, mut minkäs teet, duuni on duunia.

Ainiin vaimo on ollut taas aika hiljasta tyttöä, mut eiköhän se tuolla saunassa taas vähän lämpene...