Takana Kivenlahti rock! Toisin sanoen ollaan otettu jätkien kanssa siis soppaa kaks viimestä päivää, ja etten sanois että sitä ollaan myös otettu kuin viimestä päivää!

Perjantaina hoidin duunipäivän asiallisesti pakettiin ja sit vaihdoin vapaalle. Keke tuli hakeen mut Wurthin edestä kärryllään ja kurvattiin suoraan Kivenlahden teboilille hakemaan sixarit. Eihän siellä rokissa perjantaina päivällä ollu kun jotain gayscandinavianmusicgrouppeja. Joten otettiinki sitte siinä portin edessä pienet kännit ennen ku mentiin sisään. Kunnon rokkiräminä alko vasta siinä ysin aikaan ku Remu & hurriganes nous lauteille.

Kyllä oli suomalaisen rokin legenda Remu vetreessä kunnossa ja veti pirun kovan keikan. Katottiin Keken ja Penan kanssa keikka siitä anniskelualueen puolelta, ei me sinne lavan eteen jaksettu mennä mitään heilumaan turhaan. Kun keikka loppu lähettiin Krouviin hoitaan hommat loppuun. Pena sammu krouvin nurkkapöytään joskus puolenyön aikaan mutta mulla ja Kekellä meni niinsanotusti yövuoron puolelle ja saunottiin meillä himassa ysiin asti aamulla.

Herättiin eilen kun Outi tuli valittamaan eilisestä menosta. Oltiin ilmeisesti herätetty koko talo ja kun oli myös anoppi kylässä niin se ei ollut kuulemma järin tykännyt. Talo meinas kuulemma myös palaa koska Keke alko väsäämään pizzaa yöllä ja unohti uunin päälle. Ja myös sauna oli jääny päälle kun sammuttiin olohuoneen lattialle pizzoja venatessa. No mutta ei kai siinä, hyvä että Outi oli laittanu releet kiinni ettei tapahtunu vanhanaikasia. Siinä Outin huutaessa tajuttiin että oltiin herätty vasta viiden aikaan illalla ja missattiin suurin osa lauantain keikoista.

Painuttiin sit helvetin nopeesti festarialueelle krouvin kautta. Krouvista löyty tietty eilisen jäljiltä vielä Pena joka tuli sitte pykäliin. Käytiin tsekkaan Tuomari Nurmio ja Kotiteollisuus. Hyvää settiä. Sitte tultiin helevetinmoisessa laitamyötäsessä meille kattomaan vähän futista kun noi em-kisat nyt alko. Anoppi ei liiemmin kai ilahtunut Penan ja Keken juomatavoista ja yleisestä elämöinnistä. Että sellasta. Tänään sain kuunnella koko päivän tossa taas Outin valitusta. Nyt täytyy yrittää josko pääsis sänkyyn vai onko meikäläiselle taas luvassa yö sohvalla!