Keke joutu sitte linnaan. Kakkua tuli jostain pikku hämärähommista. Kekehän oli baarimikkona Krouvissa Kivenlahessa ni homma eteni niin että lähinpä tuuraan Kekee sinne. Autetaan kaveria mäessä. 

 

Mutta on kyllä ihme hommaa toi kyypparibisnes. Jengi tulee tilaan kaikenmaailman hifistelybissejä ja drinkkejä. Oisko Pasi sulla sitä ja tota Ipaa, ja laittasikko Pasi sex on the beachin. Ei saatana. En oo ikinä tajunnu tollasta tärkeilyä. Eikö voi tilata Karjalan, Koffin tai  Karhun ja olla ihan siihen tyytyväinen ja imeä sitä tuoppia ihan hissukseen. Sitte jos vielä on joku häppäri käynnissä ja koitat tilaa rehellistä kaljaa hyvään hintaan ni eikö siihen pamahda joku mimmilaula tilailemaan seittemän erilaista mojitoa. En arvosta.

 

Siihen tuli joku hipsterikloppi joka tilaili jotain brew dog nelosipaa, löin sille salaa Karjalan. Siitähän se sitte lähti. Kaatelin kaikille Suomalaista eikä kukaa huomannu tietenkää mitään. Hahahaa pellejä kaikki. Siihen tuli seurue pikkumimmejä jotka halus “jotain kivaa ja pirteetä drinkkiä”. Iskin pöytään shotit kossua. Hommahan pyöri ihan mukavasti ja ottelin siinä muutamia kossushotteja pöydän alla. Näinhän se homma menee.

 

Jurri alko oleen kohillaan ja heitin vähän iskurepliikkiä jolleki tiskillä roikkuvalle mammalle. Se halus jauhaa politiikasta ja kuinka kotona menee miehen kanssa nii huonosti. Kysyin että lähetäänkö paneen. Ei lähteny tällä kertaa mutta yrittänyttä ei laiteta (panna)!! Krouviin tuli Arhinmäen Paavo suoraan vasemmasta ovesta. Jannu halus kattoa Chelsean peliä, joka kuulemma tulee töllöttimestä. Niiden venäläisten öljyrahoilla voideltua KBG-areenalla pelaavaa neitisakkia en varmasti Krouvissa näytä. Sitäpaitsi sieltä tuli F1 aikaajot samaan aikaan. Siinä tuli pientä sanaharkkaa ja käsirysyä, ja lähin himaan saunomaan ja rauhottuun. Kyllä se baari nyt yksin pystyssä hetken pysyy. Krouvin omistaja Pennanen soitteli aamulla että Pasi nyt on juomahyllyt tyhjänä, pätäkät viety ja ikkunaa paskana. No ei kai sitä kaikkee voi huomata.