Hyvä Suomi! Hyvä Suomi!
Kolmas sija on kyl perkeleen kova suoritus noinki arvostetussa kilpailussa kun jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuissa. Pääasia kuitenkin, että hamepojat rapakon takaa sai taas tietää oman paikkansa. Den glider in!

Tänään olikin sit aika hoitaa vähän Hommia. Sain torstaina puhelun Igorilta, yhdeltä mun venäjän kontaktilta Ihan asiallinen kaveri venäläiseks. Se on Pietarilainen pienyrittäjä, joka tekee aina välillä keikkaa Suomeen viinaksien myynti mielessä. Nyt se oli taas tullu tänne tienaamaan vähän ylimäärästä kahisevaa taskunpohjalleen. Treffasin sen Porvoon motarin taukopaikalla. Väläytin sille pitkiä ni poika ties että oli turvallista edetä. Diili meni ihan hyvin ja sain kymmenen litraa viinuksia velivenäläisen kelpo hintaan. Oltiin jo nousemassa omiin autoihimmen, kun kaveri teki virheen. Se meni mainitsemaan perjantain ottelun. Ei perkele. Sitä sen ei olis pitänyt tehdä, ainakaan sillä äänensävyllä ja virneellä. Soitinki sit poliiseille, että täällä joku ryssä myy viinaa taukopaikalla. Kaverille tuli hätä puseroon ja lähti kaahaamaan kohti rajaa. Onhan se nyt muutenkin vähän epäilyttävää tolleen lakia kiertää.

Hahaa! Tuli annettua pieni näpäytys keltaiselle viholliselle lätkämatsista ja talvisodasta. Karjala takas! Noo, eiköhän Igor ton huumorilla ota ja seuraavallakin kerralla soittele viinaksien merkeissä.

Katos nyt se urheiluruutu jo alkaakin.