Oltiin eilen kodinkoneostoksilla. Oli tarkotus ostaa uus tiskikone, kun vanha on menny rikki. Se entinen tiskikone on 13 vuotta vanha ja ruvennu vähän temppuilemaan. Oon kyllä yrittäny rukata sitä vielä käyttökuntoon mutta ei vaan kyllä tuu siitä enää kalua. Outi valitteli että sen kädet on jo rakoilla kun on joutunu viimeset kuukaudet tiskaamaan käsin. No mä sanoin siihen että käydään jukoliste hakemassa uus priima masiina Veikon Koneesta!

Kyl Veikko tietää mikä on hyvälaatusta ja mikä ei. Vanha inttifrendi Kivelä on Itiksen Veikossa myyjänä ni sieltähän irtoo sitte vielä reilut alennukset meikäläiselle aina!  No Kivelä suositteli Electroluxin ESF63025-mallia tietty. Se oli aika hinnakas mutta kyllä sen pitää olla uusinta tekniikkaa kuiteski, että saadaan kupit ja kipot puhtaiks! Lastasin koneen sit kärryyn ja lähettiin ajamaan takaspäin. Siinä vaimo sai sitte päähänsä että käydään vielä kattomassa uusia verhoja jostain Marimekosta!?

Mä en kyllä tollasiin akkojen näpertelyliikkeisiin astu sen mä sanon. Mutta myönnyin kuitenkin ajamaan Outin siihen Marimekon eteen. Niin tai oikeestaan iskin kärryn lähinnä viereisen Mustan Pörssin eteen kun aattelin ite odotellessa kävästä siellä vähän kattelemassa. Vaimolla tuntu kestävän ja mä ajauduin kiivaaseen väittelyyn Mustan Pörssin myyjän kanssa siitä, kumpi on laadukkaampi kodinkonemerkki, Whirlpool vai Electrolux. Ei tuntunu kyllä olevan ihan kartalla myyjänkloppi noista hommista. Vastedes asioin vain ja ainoastaan kyllä Veikon Koneessa.

No sit Outi soittikin ja pamahdin ulos sieltä kaupasta ja näin sellaset imelähköt keltavihreät verhot, kuulemma makuuhuoneeseen menossa. Kaikkea sitä mies joutuu kestämään. Kysyin mitä oli vaimo maksanut kyseisestä taideteoksesta ja kuulin että verhot oli maksanu melkein puolet siitä mitä tiskikone?!  Pieni järjenkäyttö olis kyllä sallittua noissa hankinnoissa..