Olin tänään taloyhtiön hallituksen kokouksessa. Oon nääs jäseneks mennyt asettumaan. Toi isännöitsijä rupes taas puhelemaan parvekerempasta, mikä sai mut vähän kuumentumaan. Lätkämatsis kaveri oltais aika pahasti laitettu laitaa vasten. Kylhän mä oman parvekkeeni remppaan, jos niikseen tulee. No, eihän se suupaltti uusilla "teorioillaan" meihin päässyt vaikuttamaan. Ja perkele Lapin Kusta oli myös ostanut kokoukseen. Suomalaista poronkusta jätkä mennyt ostamaan, ei perkele.

Naapurin Jantunen ajo sit meiät kokouksen jälkeen Teboilille ostamaan six-packit reilua Suomalaista Karjalaa. Riipastiin siitä sit pienet kännit rauhottuaksemme. IFK:n kauden muistelukshan se tietty taas meni. Ei perkele Espoon apinoita vastaan hävittiin ja Max perkele jaksaa Kiekko-Espoo fanina kuittailla siitä. Oonki pistänyt aika kovia lämyjä sille kostoks. Hähää! Timppa on joka päivä kutsunu riipasemaan, mutta ei sitä kyl työtä tekevä mies kehtaa. Se on aika pahana noitten pleijareiden jälkeen, ku kaveri ei etenkään Bluesin ballerinoja kestä. Mikä neitinimi blueskin on?

No mut kokoukses päätettiin sit et talkoot on samaan aikaan just mun ja Outin Saksan reissun kanssa. Siitäki tuli aikansa väännettyä, mutta samaa poronkusta sielläki olis joutunut lipittelemään. Ja ei perkele noi naapuruston mummot.

No nyt urheiluruutu jo alkaakin ja saunaki pitää lämmittää. Katellaan taas ens viikolla.