Sain muuten tossa vuos sitte vittu kenkää duunista. Saatanan saatana ku rehti työmies heitetään yhtäkkiä kadulle. Oon paiskinu hommia ihan saatanasti ja sitte joku pukuhomo hyökkäs sinne ja sano et ”pasi, sori mutta ORGANISAATIOUUDISTUKSEN takia sut on pakko lomauttaa”. Vastasin että ”siis mitä vittua?!”. Pienen käsirysyn jälkee lampsin viereiselle teboilille ja ostin sixarin koffia. Sen jälkee en o paljo tätä blogiakaa kirjotellu.

 

Olin sitte Kivenlahden Krouvissa ryyppäämässä Keken ja muiden kulman kundien kanssa noin 4-5 päivää ennen ku uskalsin himaan ja kertoo fuduista Outille. Oli tullu siinä ilmeisesti Outilta pari tekstaria kun ei näkyny meikäläistä viiteen päivään joten sehän oli valmiiks vihanen ku perseesee ammuttu karhu. Sit pamautin että sain muute kenkää ni seuraavana päivänähän oli avioeropaperi keittiön pöydässä. Ei kai siinä sitte jumalauta. Lähin jäljellä olevilla rahoilla tonne Pattayalle pariks kuukaudeks. On muuten hemmetin asiallinen paikka. Paljo suomalaisia motoristeja siellä viettämäs aikaa. Ne on pistäny monia sellasii kalja/tuunauspaikkoja sinne pystyyn. Niissä on myös huoria. Asiallinen paikka.

 

Nojoo. Oon nyt siis takas täällä Koto-Suomessa ja täällähän on saatana lama ja taantuma ja mitä vielä paskaa. Eipä oo paljo duuneja näkyny. Täytyy alkaa laittaan omaa bisnestä pystyyn tässä pikkuhiljaa. Kyl se vaan niin taitaa olla että o parempi olla oma pomonsa ja rehellinen yrittäjä ku joku muun firman sätkynukke. Aattelin ostaa vanhan inttifrendin Kivelän frendiltä Ruonaselta halvalla yhen pakun. Sil vois alkaa tehä kaikkee keikkaluontosta hommaa että pysyy leivän syrjässä kii. Katotaan mitä siitäki tulee. Vaikeita aikoja.