Moriens taas.

Kuulun tommoseen bemari-harrastajien kerhoon. Sinänsä aika epävirallista toimintaa on ollu, mutta vuosittaisissa jäsenkokouksissa on tullu käytyä. Siel on ihan hyvä meininki kato, samanhenkistä porukkaa ja tolleen. Tänvuotinen bemari-miitinki oli lauantaina tos Oriveden Kesoililla.  Siel on hyvät parkkikset ja tilaa vähän slaidailla kärryjen kanssa. Nyt ei vaan ollu oikeen jäätä ni meni vähän sitte ryyppäämiseks.

Vedettiin siinä Kesoililla vähän mallasta ja jengi kertoili omista vuosihuolloistaan ja varaosahankinnoista. Kyl meikänkin pitää vähän aktiivisemmin ruveta tuunailemaan tota koslaa, kuulosti nimittäin vähän että Jaken N62- sylinterinen mäntä alkaa jo heittään aika vaarallisen korkeita kierroslukuja. Ei tosiaan sit päästykään ottaan kunnolla viivaa kun promillet alko olla kohillaan. Onneks Suomelan Pekka sitte majotti koko köörin sen kämppään siihen lähelle, ni ei tarvinnu sentään bemareita kännissä kotimatkalla ruveta kolhimaan.

Illalla vähän saunottiin ja fiilisteltiin vähän vuoden ysiysi jyväskylän suurajoja Pekan dvd:ltä. Hyvä reissu oli kyllä.