Vaikka noi herrat sanoo että lama on ni kyl ronskille työmiehelle löytyy käyttöä. Yks Korhonen, jonka kanssa on tullu keltasia vastaan sodittuu, vinkkas et sen molemmat nyrkit murtu kertausharjotuksissa (oli kuulemma aikamoista ryskettä taas hähää) ja et se ei voikkaan hoitaa stevarointii joillain festareilla. Aluks pamautin sille, et en mä mitään hippejä ja pillittävii teinei mee kaitsemaan, mutta sitten tajusin et minkäs teet. Routa sian kotiin ajaa, vai miten se menee... Päätin et kylhän musta perhana sikaniskaks on.

Ja kylhän samperi oliki, jämptiä hommaa sanon minä. Pistettiin heti tommonen Comanche Bull 300 II 4WD mönkijä alle ja megafoni käteen ja sanottiin, et meeppäs pistää noi leirintäalueen hipit kuriin. Mähän perhana pistin. Huutelin hipeille törkeyksiä ja heittelin pahimpia tapauksia niskapersotteella yhen Kaken kanssa helevettihin. Lopulta meiän pomona toiminu kusisukka herkisty niitten hippien pillityksestä ja pisti meiät jäähylle noista hommista.

Eipä siinä sit mitään. Menin jututtaa jotain asiallisen olosta AC/DC-paitasta kaveria rockista ja se sano et perhana Kotiteollisuus alottaa ihan just. Siitä sit tän AC/DC-Ranen kanssa leikattiin tien varteen sammuneelta hiphopparilta ranneke ja mentiin kattoo kunnon räminää.

Kunnolla räminäks pistettiin noi sikaniskahommat vasta maanantai-aamuna, kun piti heittää hipit sun muut hämäräheikit leirintäalueelta veke. Kähisin naurusta ku näki darrasten pojankloppien pelästyneet naamat ku hyppäsin niitten telttoihin megafoonilla rähisemään. Ja sit ku sai pentele viel kaataa niitten teltat jos ne ei totellu.

Noita hommia lisää sanoo tää mies!