Eilen tuli sit taas katottua lahjattomien kersojen piperrystä koulun jumppasalissa, oli kato noi koulujen loppujaiset nääs. Outi oli liikuttunut ja mä vähän kuittailin sille siitä. Itse meinasinkin nukahtaa, mutta Maxin esiintymisen jälkeen näin koulun jumppamaikan ja menin vähän haastelemaan sitä.

Perhana kutsuuko ne urheiluksi sitä pitsinnypläämistä, mitä Maxilta oon kuullut niiden tekevän? Kyl pojille pitää jo tossa iässä opettaa fyysisen treenin merkitys ni läskitki pääsee eroon rasvoistaan hähää!

Koulun juhlien jälkeen mentiin Outin jonkun kaverin tyttären lakkiaisiin Westendiin. Aikamoinen Roope Ankka sen akan mies, mutta aivan järkyttävä muniinpuhaltelija. Nytki oltiin sen takapihalla - vai pitäiskö sanoa peltoalueella, niin iso piha se oli - kun huomasin niiden ruohonleikkurin jököttävän ruostumassa pihan nurkassa. Tältä Jarmolta sit tivasin asiaa, et minkäs takia se noin käyttämättömän näköinen on, ni se sano leikkurin olevan rikki ja sen vaimon on pitänyt ostaa uus. Mitä helvettiä!? Ensinnäkin kaveri ei oo vilkassutkaan mikä vekottimen koneistossa on vialla ja lisäksi antaa naisen vastuulle noinkin tärkeen teknisen hankinnan!

No mä sitte päätin näyttää kaverille ja Outille, joka aina muistaa kuittailla kuinka hyvin Jarmo hoitaa asiat ja mä en, miten ruohonleikkureita pitää hoitaa. Hain autosta välineet, pari jakaria, öljyä ja tällasta ihan peruskamaa, ja rupesin siinä pihamaalla muiden vieraiden hämmästykseksi avaamaan leikkurin kuorta. Siinä korjatessa just huomas ketkä on hyviä jätkiä ja ketkä ei. Muutama rehti mies tuli tsiigailemaan ja jeesailemaan ympärille ku muut vieraat katto hommaa kauempaa.

Lopulta ongelmaks palastu se, minkä arvelin, nimittäin väkipyörä oli ruostunut jumiin. Soitin siitä sit Würth Centerin Keijolle ja pyysin laittamaan väkipyörän tulemaan kotiinkuljetuksena Jarmolle, onhan sillä jätkällä pätäkkää.

Homma saatiin hoitoon vaikka mun uus sprigi onkin nyt öljyssä. Hämmästyttävintä tossa on nyt se, että Outi oli lievästi sanottuna hiiltyneenä mulle tosta. Ei kuulemma oo ikinä hävenny noin paljoa varsinkin kun oli seurapiirit ympärillä. Perkele mähän korjasin kaverin leikkurin parilla mutterilla ja toinen ottaa pultit! Nukutaan nyt tääki yö sit sohvalla ja katellaan huomenna uusiks. Ota perkele noista naisista nyt sit selvää!

No nyt se urheiluruutu taas alkaa.