Voi perkeleen perkele. Tulin perjantaina töistä kotiin ja vaimo ja skidit oli Heurekassa ni avasin vessan oven ni ilmeisesti vedenpaisumus oli iskenyt kylppäriin.Mun ärräpäät sai varmaan naapurien taulut tippumaan, mutta sadattelun jälkeen piti alkaa hommiin. No, meninpä siitä sit rakentamaan Noan arkkia. Eipä vaisinkaan, leikki leikkinä. Hain kellarista kerran ostamani pirun hyvän painepumpun ja pumppasin vedet ikkunan kautta ulos. Naapuri varmaan vähän ihmetteli pihalleen muodostunutta lammikkoa. Lopulta kylppärissä ei ollut tipan tippaa vodaa - pirun näppärä työkalu kyl painepumppu.

Rupesin sit funtsii, mikä moisen veden paisumuksen aiheutti ja ilmeni että lattian alla kulkeva putki oli ilmeisesti ottanut loparit. Meinasin soittaa yhen tutun putkimiehen, mut ei perkele ne putkisutarit pyytää paljon näinä päivinä. LVI-miehet on kohta aikamoisia Roope Ankkoja.

Päätin sit kuitenkin et kylhän mies yhen putkirempan käden käänteessä hoitaa kun on oikeet välineet. Soitin Kemppiselle, joka vääntää raksaa, et se pöllis viikonlopuks mulle yhen piikin lainaan. Tollasen http://www.powertoolwarehouse.co.uk/images/Kango900S.jpg.

Sillä sit päräytin lattian paskas. Ja putkihan siellä tosiaan oli haljennut, mutta onneks kosteusvauriota ei ollut ehtinyt tulla.Kävin K-Raudassa sit ostamassa satamillistä suojattua muoviputkea ja kulmasirkkelillä halkasin vanhan putken kahtia ja asensin uuden putken syanoakryytti-liimalla, joka on muuten tosi jämäkkää tavaraa. Sen jälkeen vaan betonit pintaan, jotka kävin lainaa naapurin raksalta, ja laattakeskuksesta uudet laatat koko kylppäriin.

Kun vaimo tuli skidien kanssa heurekasta kotiin ni siltä tippu ruokakassit samantien maahan nähdessään kylppärinsä uudessa uskossa. Ei jälkeäkään vedenpaisumuksesta! Sen verran se ilahtu siitä että mun kassien ei tarvi roikkua lähelläkään maata tän viikonlopun jälkeen. Hähää! Pitääki alkaa loiskii vettä useammin kämpän lattioille ja remppailla. Kyllä työmies hoitaa ku palkasta sovitaan!