No tänään oli toi äitienpäivä. Käytiin asiallisesti vähän juhlistamassa tossa Olarin Road Housessa. Olin varannu perheelle pöydän Road Housen äitienpäiväbrunssista. Oli ihan kelpo safkat seisovassa pöydässä vaikka otinki mulle ja Maxille a la carte listan puolelta Talon Pippuripihvit ranskalaisilla. Outi veti sieltä seisovasta pöydästä kai jotain kaninruokaa.

Olin ostanu Outille lahjaks uuden paistinpannun. Käytännöllisiä niitten lahjojen olla pitää! Lupasin myös kerranki vähä osallistua kotitöihin äitienpäivän kunniaks. Silitinki omat Wurthin työvaatteeni uuteen uskoon alkavaa työviikkoa varten.

No äskenhän sitte tuli pirun kova lätkämatsi Suomi vastaan jenkit. Outi valitti että pitäis pestä pyykkiä kun kerran lupasin, mutta viivyttelin tokaan erään asti ja sitte huomautin asiallisesti että kello taitaakin olla jo yli puolenyön! Siihen loppu mun äitienpäivälupaukset ja velvollisuudet! Hähää!

Nomutta asiaan: Jumaliste kun Suomipoika näytti miten kiekkoa pelataan! Ja ryssätuomarit näytti miten osataan kattoa videolta asioita oikein! meinaan tais mennä sivuverkosta sisään se yks häkki! Mutta Sheddenin sanoin: Well take it! Salmelan ja Teemun myllyt lopussa oli kans helvetin asiallisia. Pakko arvostaa.

Tuli näköjään juotua tässä sixari Karjalaa pelin lomassa. Taitaa lähtee huominen duunipäivä vähän laiskasti käyntiin. Perkele ku pitäis jaksaa vahata sirkkelit heti aamusta. No nakitan sen sille assaritytölle taas sitte!